Bell Schedule

 

Regular Schedule

Class Period

Duration

“R” DAY

“E” DAY

“D” Day

“H” DAY

“A” DAY

“W” Day

“K” DAY

8:30 – 9:28 AM

58 minutes

1

6

4

2

7

5

3

9:33 – 10:33 AM

60 minutes

2

7

5

3

1

6

4

10:38 – 11:36 AM

58 minutes

3

1

6

4

2

7

5

11:41 AM– 12:39 PM

 58 minutes

4

2

7

5

3

1

6

12:44– 1:42 PM

58 minutes

4

2

7

5

3

1

6

1:47 – 2:45 PM

58 minutes

5

3

1

6

4

2

7

 

Mass Schedule

Class Period

Duration

Opening Mass

09-12-19

“R” Day

All Saints Mass

11-01-19

“A” Day

Christmas Mass

12-09-19

“W” Day

Cath School Mass

01-27-20

“R” Day

Ash Wednesday

02-26-20

“K” Day

Holy Week

04-06-20

“E” Day

All School Mass

04-30-20

“D” Day

8:30 – 9:05 AM

35 minutes

1

7

5

1

3

6

4

9:10 – 9:45 AM

35 minutes

2

1

6

2

4

7

5

9:50 – 11:35 AM

105 minutes

MASS

MASS

MASS

MASS

MASS

MASS

MASS

11:40 AM– 12:30 PM

 50 minutes

3

2

7

3

5

1

6

12:35– 1:25 PM

50 minutes

3

2

7

3

5

1

6

1:30 – 2:05 PM

35 minutes

4

3

1

4

6

2

7

2:10 – 2:45 PM

35 minutes

5

4

2

5

7

3

1

 

Rally Schedule

Class Period

Duration

Homecoming Rally

10-04-19

“D” Day

Winter Rally

01-21-19

“H” Day

Spring Rally

04-17-19

“R”Day

8:30 – 9:22 AM

52 minutes

4

2

1

9:27 – 10:10 AM

52 minutes

5

3

2

10:24 – 11:16 AM

52 minutes

6

4

3

11:21 AM – 12:13 PM

52 minutes

7

5

4

12:18 – 1:10 PM

52 minutes

7

5

4

1:15 – 2:07 PM

52 minutes

1

6

5

2:15 – 2:45 PM

30 minutes

RALLY

RALLY

RALLY